Poděkování voličům

Dovolte mi, abych všem našim voličům poděkoval za důvěru a hlasy pro kandidátku Nového směru. Jak jistě víte, počet hlasů nestačil k tomu, abychom pronikli do zastupitelstva města a mohli se podílet na dalším směřování Liberce. Jako nová strana v Liberci jsme měli těžkou pozici, přesto se nám podařilo porazit i některé stávající parlamentní strany. Koneckonců, ani zavedené politické strany neměly v Liberci dobré výsledky, když hned tři další parlamentní strany jen s obtížemi překonaly 5% hranici.

Jsem rád, že i přes negativní kampaň, kterou proti nám některé strany vedly (i někteří jednotlivci), se nám podařilo naši kampaň vést férově, bez osobního napadání a zášti. Máme také naději, že naše hlavní volební témata, která si vzala za svá i některá další uskupení kandidující v těchto volbách, nezůstanou novou politickou reprezentací města neřešena. Litujeme jen nízké účasti občanů ve volbách. Vítězným stranám a hnutím blahopřejeme a těšíme se na jejich práci ve prospěch města Liberce.

Za členy Nového směru

Ing. Mgr. Petr Černý

předseda strany Nový směr

zpátky nahoru

Vyhledat

Naši lidé

Zapojte se!

Naší prioritou je nezatěžovat kapsy občanů zvyšováním daní a místních poplatků, ale naopak hledat úspory ve vnitřním chodu magistrátu a příspěvkových organizacích města.

KE STAŽENÍ:

Přihláška do strany
Darovací smlouva

Projděte si veřejné dokumenty NOS. Tuto sekci pravidelně rozšiřujeme o nové materiály.

Články

Dopis voličům